GENTUR je online turistička agencija kojoj je osnovna svrha organizacija putovanja, traženje najpovoljnijih opcija za realizaciju Vaših potreba i želja za putovanjem.

Naš tim sastavljen je od visoko motiviranih zaposlenika koji imaju preko 15 godina iskustva rada u najvećim putničkim agencijama u Hrvatskoj. Želimo s Vama podjeliti strast koju imamo prema putovanjima te da s našim iskustvom, preporukama i savjetima Vama olakšamo organizaciju putovanja kako bi svako putovanje do željene destinacije bilo sigurno, ugodno i nezaboravno. Imamo volju, znanja i vještine potrebne za ostvarenje kvalitetne i uspješne usluge koju naši klijenti s pravom i očekuju.

 

GENTUR j.d.o.o. 
OIB 24482055765 
MBS 030212038  
Registrirano na Trgovačkom sudu u Osijeku. 
Temeljni kapital: 10,00 HRK uplaćen u cijelosti.
Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman broj 45-6001370261ugovorena kod UNIQA osiguranje d.d. 
Polica osiguranja od odgovornosti broj 11-6001370206 ugovorena kod UNIQA osiguranje d.d. 

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe rad turističke agencije: 
Ministarstvo turizma, Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg. R. Hrvatske 8/I, 10000 Zagreb. 

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA 

Sukladno članku 6. Zakona o pružanju usluga u turizmu i članku 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo korisnike usluga da pisani prigovor na kvalitetu ugovorenih usluga u roku 8 dana od završetka putovanja mogu dostaviti putem elektronske pošte na adresu info@gentur.hr 

Potvrdu primitka prigovora dostaviti ćemo Vam bez odgađanja pisanim putem, a samo očitovanje/odgovor na prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.